Sredstvo za čišćenje i dezinficijens za površine – Koncentrat

SanoClean Forte S se upotrebljava za čišćenje i dezinfekciju u jednom koraku. Smjesa kompatibilnih površinski aktivnih tvari postiže idealni učinak čišćenja i dezinfekcije u kombinaciji s komponentama za dezinfekciju (vodikov peroksid i srebro).

Sofisticirana kombinacija izvrsno uklanjanja nečistoće s jedne strane i ima temeljiti dezinfekcijski učinak s druge strane.

Namjena

Više o proizvodu

Koncentrirani dezinficijens.

SanoClean Forte S koncentrirano je sredstvo za čišćenje-dezinfekciju s istodobnim djelovanjem (čišćenje + dezinfekcija). Zahvaljujući kombinaciji komponenata tenzida s vodikovim peroksidom i srebrom, prikladan je za kontaktnu dezinfekciju površina i opreme s visokim razinama organske kontaminacije koje nisu prethodno očišćene.

SanoClean Forte S koristi se za obradu svih vrsta površina (sintetički materijal, metal, staklo, keramika, kamen, porculan, krom-nikl čelik itd.). Teško se pjeni pa se lako može isprati.

SanoClean Forte S uklanja organsku i anorgansku kontaminaciju. Dokazana učinkovitost protiv bakterija (gram-pozitivnih i gram-negativnih), virusa, kvasca, gljivica, spora i plijesni. Uz to, vrlo je učinkovit protiv prirodnih i sintetičkih masti, uz uklanjanje biofilmova.

SanoClean Forte S preporučeni je proizvod u zdravstvenom sektoru, laboratorijima, kao i za kozmetički sektor.

Priprema otopine

Razrijediti SanoClean Forte S s destiliranom vodom. Osigurati zaštitu kože i očiju.

Doziranje: 1 dio Sano Clean Forte S + 4 dijela vode.

Može se koristiti i voda iz slavine, ali takvu otopinu treba upotrijebiti u roku od 1-2 tjedna iz sigurnosnih razloga.
(Ako je voda iz slavine zagađena s npr. česticama hrđe iz vodovodnih cijevi, metalne čestice mogu djelovati kao katalizator i ubrzati razgradnju aktivnog sastojka vodikovog peroksida na vodu i kisik.)