Cijena:

2.100,00 kn

Besplatna dostava iznad 500 kn

Sredstvo za čišćenje i dezinficijens za površine – Koncentrat

SanoClean Forte S se upotrebljava za čišćenje i dezinfekciju u jednom koraku. Smjesa kompatibilnih površinski aktivnih tvari postiže idealni učinak čišćenja i dezinfekcije u kombinaciji s komponentama za dezinfekciju (vodikov peroksid i srebro).

Sofisticirana kombinacija izvrsno uklanjanja nečistoće s jedne strane i ima temeljiti dezinfekcijski učinak s druge strane.

Više o proizvodu

SanoClean Forte S sredstvo za čišćenje i dezinfekciju može se koristiti na svim površinama (plastika, metal, staklo, keramika, kamen, porculan, krom-nikal čelik itd.).

SanoClean Forte S sredstvo za čišćenje i dezinfekciju se gotovo ne pjeni i dobro se ispire.
Dezinfekcijski učinak SanoClean Forte S temelji se na dokazanom širokom spektru dezinficijensa Sanosil Super 25. Dobra i dugotrajna djelotvornost protiv bakterija (gram-pozitivnih i gram-negativnih), virusa, kvasaca, gljivica i spora plijesni je višestruko testirana i dokazana.

Djelovanje

SanoClean Forte S sadrži smjesu kompatibilnih površinski aktivnih tvari koje postižu idealni učinak čišćenja prirodnih i sintetičkih masti, te organskih i anorganskih onečišćenja.
Dezinfekcijski učinak SanoClean Forte S temelji se na dokazanom širokom spektru dezinficijensa Sanosil Super 25. Vodikov peroksid u otopini je stabilizirani oksidans.

Srebro se dodaje za bolji i dugotrajniji učinak, djeluje oligodinamički i katalitički, te pojačava učinak peroksida. Produženo djelovanje srebra sprječava ponovni rast bakterija.

Priprema otopine

Razrijediti SanoClean Forte S s destiliranom vodom. Osigurati zaštitu kože i očiju.

Doziranje: 1 dio Sano Clean Forte S + 4 dijela vode.

Može se koristiti i voda iz slavine, ali takvu otopinu treba upotrijebiti u roku od 1-2 tjedna iz sigurnosnih razloga.
(Ako je voda iz slavine zagađena s npr. česticama hrđe iz vodovodnih cijevi, metalne čestice mogu djelovati kao katalizator i ubrzati razgradnju aktivnog sastojka vodikovog peroksida na vodu i kisik.)