Multi je učinkovito enzimsko sredstvo za čišćenje, koje je posebno razvijeno za istodobno odmašćivanje i čišćenje svih vrsta površina. Enzimi i komponente deterdženta uklanjaju organske ostatke i nečistoću bez štetnog učinka za okoliš.

Multi se primjenjuje u klaonicama, industriji prerade mesa i ribe, u prehrambenoj industriji i restoranskim kuhinjama.

Namjena

Više o proizvodu

Prednosti Multi sredstva za čišćenje
 • Prirodno odmašćivanje – pomoću enzimskog učinka Multi sredstva za čišćenje masti se odvoje od drugih organskih ostataka.
 • Čišćenje – istovremeno, komponente deterdženta sadržane u Multi sredstvu za čišćenje djeluju na površinama i uklanjaju sve nečistoće.
 • Uklanjanje mirisa – kako su organske naslage otopljene, spriječeno je stvaranje neugodnih mirisa.
 • Nije korozivan – Zbog svog sastava i gotovo neutralnog pH, primjena Multi sredstva za čišćenje je sigurna za sve materijale i uređaje.
 • Ekološki prihvatljiv – Multi sredstvo za čišćenje je potpuno biološki razgradivo i može se sigurno ispustiti u kanalizacijski sustav. Preostali neiskorišteni enzimi stvaraju dodatni učinak čišćenja u kanalizacijskom sustavu. Multi ne zagađuje okoliš. Nije kemijski proizvod, ne sadrži kiseline niti otrovne ili korozivne tvari.
 • Siguran i jednostavan za rukovanje – Multi sredstvo za čišćenje ne sadrži nikakve patogene mikroorganizme i bezopasan je za ljude i životinje. Rukovanje s Multi sredstvom za čišćenje je jednostavno i sigurno.
Primjena Multi sredstva za čišćenje:

Čišćenje površina (primjer: površina od 10 m2)

 1. Otopiti približno 30 g Multi (1 odmjerna žlica) u 1 litri vruće vode (60-65°C). Ostaviti stajati 5 minuta.
 2. Otopinu nanijeti ravnomjerno preko cijele površine koju treba očistiti. Ovisno o stupnju onečišćenja, ručno očistiti površinu pomoću četke.
 3. Ostaviti najmanje 15 minuta kako bi Multi otopina djelovala na mokroj površini.
 4. Nakon toga jednostavno isprati s čistom vodom.

Čišćenje alata, filtera, malih dijelova itd.

 1. Otopiti približno 30 g Multi (1 odmjerna žlica) u 1 litri vruće vode (60-65°C). Ostaviti stajati 5 minuta.
 2. Potopiti alate, filtere, male dijelove itd. u Multi otopinu. Ovisno o stupnju onečišćenja, ručno očistiti površinu alata pomoću četke.
 3. Ostaviti Multi otopinu da djeluje 20 – 30 minuta.
 4. Jednostavno isprati s čistom vodom.