SKU: BF-S-4B-24 Kategorije: , Oznaka:

Potražite u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama medicinskih proizvoda ili web ljekarnama

BurnFree rješava trenutne potrebe za prvom pomoći za sve vrste opeklina ublažavanjem boli, brzim uklanjanjem topline i hlađenjem opeklina.

  • Trenutno olakšava bol pokrivanjem izloženih živčanih završetaka
  • Brzo hladi i ublažava opeklinu
  • Izvlači toplinu i sprječava napredovanje opekline
  • Smanjuje oteklinu, crvenilo i dodatno oštećenje kože i tkiva
  • Sadrži medicinski djelotvorne sastojke
  • Siguran je i jednostavan za uporabu

BurnFree gel ne sadrži lidokain, čime je izbjegnuta mogućnost alergijskih reakcija, što ga čini pogodnim za primjenu kod male djece.

Namjena

Više o proizvodu

BurnFree proizvodi namijenjeni su za pružanje prve pomoći kod ozljeda kao što su opekline, posjekotine i ogrebotine. BURNFREE gel ublažava bol hlađenjem opekline, zaustavljaja proces gorenja i pomaže zaustavljanju prodiranja opekline u dubinu tkiva. BURNFREE proizvodi hlade ozljedu, djeluju umirujuće i bakteriostatski i potpuno su topivi u vodi. 

Ovaj gel je idealan za sve manje opekline. (Napomena: Manje opekline su definirane kao one u kojima koža nije probijena.)

BurnFree gel se koristi u sterilnim oblogama i pokrivačima za prvu pomoć kod opeklina.

Kod upotrebe BurnFree gela za ublažavanje bolova, nježno nanesite gel na ozlijeđenu površinu bez utrljavanja. Za postizanje potpunog učinka gela, potrebno je nanijeti debeli sloj preko ozlijeđene površine.

Za veće opekline ili za više teških opeklina preporuča se korištenje obloga. Budući su izrađene od pjenastog materijala, obloge će zadržati debeli sloj gela na opeklini.

BurnFree gel za ublažavanje bolova može se koristiti za smanjenje boli i traume kod opeklina uzrokovanih vatrom, parom, kemikalijama i električnom strujom.